Domácí tatarská omáčka
06.07.2020
![](https://7b317e2d5c.cbaul-cdnwnd.com/de6adddccaf94f2d04b71ad1c7a7cc2b/200000035-9189c9189e/h389w574t-1.jpg?ph=7b317e2d5c)
Cibuli nakrájíme na velejemno. Okurku nastrouháme na jemno a vymačkáme ní na talířek přebytečnou tekutinu. Tekutinu poté přidáme do tatarky dle potřeby. Do misky s majonézou přidáme cibuli, okurek, půl lžíce hořčice a podle chuti osolíme (opatrně) a opepříme. Na závěr můžeme přidat petrželku nebo pažitku.
Ingredience:
majonéza
cibule
nakládaná okurka
plnotučná hořčice
majonéza
cibule
nakládaná okurka
plnotučná hořčice
pažitka
petrželka
sůl