Domácí tatarská omáčka

06.07.2020
Cibuli nakrájíme na velejemno. Okurku nastrouháme na jemno a vymačkáme ní na talířek přebytečnou tekutinu. Tekutinu poté přidáme do tatarky dle potřeby. Do misky s majonézou přidáme cibuli, okurek, půl lžíce hořčice a podle chuti osolíme (opatrně) a opepříme. Na závěr můžeme přidat petrželku nebo pažitku.
Ingredience:
majonéza
cibule
nakládaná okurka
plnotučná hořčice

pažitka
petrželka
sůl

pepř
Moje jídlo - oblíbené recepty
Všechna práva vyhrazena 2020
Vytvořeno službou Webnode
Vytvořte si webové stránky zdarma! Tento web je vytvořený pomocí Webnode. Vytvořte si vlastní stránky zdarma ještě dnes! Vytvořit stránky