Rizoto

06.07.2020

Rýži uvaříme podle návodu. Maso z konzervy vyjmeme a nakrájíme na kostičky, které následně osmažíme na pánvi. Po chvilce přidáme nakrájenou cibuli. Až se cibule orestuje, přidáme mražený hrášek a kukuřici. Celou směs podlijeme trochou vody, přidáme půl lžičky kari, lžičku papriky a lžičku kečupu, osolíme a opepříme. Až se zmražená zelenina prohřeje, smícháme směs s rýží. Podáváme se strouhaným sýrem a nakládano okurkou.

Ingredience:
Rýže
hovězí maso ve vlastní šťávě
cibule
mražený hrášek
mražená kukuřice
kečup
sůl
pepř
kari
sladká paprika
nakládaný okurek
eidam

Moje jídlo - oblíbené recepty
Všechna práva vyhrazena 2020
Vytvořeno službou Webnode
Vytvořte si webové stránky zdarma! Tento web je vytvořený pomocí Webnode. Vytvořte si vlastní stránky zdarma ještě dnes! Vytvořit stránky