Rizoto
06.07.2020
![](https://7b317e2d5c.cbaul-cdnwnd.com/de6adddccaf94f2d04b71ad1c7a7cc2b/200000037-3454034543/unnamed-3.jpg?ph=7b317e2d5c)
Rýži uvaříme podle návodu. Maso z konzervy vyjmeme a nakrájíme na kostičky, které následně osmažíme na pánvi. Po chvilce přidáme nakrájenou cibuli. Až se cibule orestuje, přidáme mražený hrášek a kukuřici. Celou směs podlijeme trochou vody, přidáme půl lžičky kari, lžičku papriky a lžičku kečupu, osolíme a opepříme. Až se zmražená zelenina prohřeje, smícháme směs s rýží. Podáváme se strouhaným sýrem a nakládano okurkou.
Ingredience:
Rýže
hovězí maso ve vlastní šťávě
cibule
mražený hrášek
mražená kukuřice
kečup
sůl
pepř
kari
sladká paprika
nakládaný okurek
eidam