Rychlá jablková buchta
05.07.2020
![](https://7b317e2d5c.cbaul-cdnwnd.com/de6adddccaf94f2d04b71ad1c7a7cc2b/200000020-2d8d22d8d5/aaaaffff.png?ph=7b317e2d5c)
Jablka oloupeme, zbavíme jádřinců a nastrouháme. Pak již jen všechny suroviny na těsto promícháme. Mléko dáváme podle potřeby. Těsto na jablkovou buchtu nalijeme na plech vyložený pečícím papírem nebo vymazaný a vysypaný. Buchtu vložíme do trouby a pečeme dozlatova. Upečenou jablkovou buchtu necháme trochu vychladnout a můžeme podávat. Podle chuti ji můžeme přelít i čokoládou.
Ingredience:
35 dkg jablek
1 vanilkový cukr
2 vejce
1 prášek do pečiva
30 dkg polohrubé mouky
0,5l mléka
30 dkg cukru moučky
8 dkg rozpuštěného másla
35 dkg jablek
1 vanilkový cukr
2 vejce
1 prášek do pečiva
30 dkg polohrubé mouky
0,5l mléka
30 dkg cukru moučky
8 dkg rozpuštěného másla