Rychlá jablková buchta

05.07.2020

Jablka oloupeme, zbavíme jádřinců a nastrouháme. Pak již jen všechny suroviny na těsto promícháme. Mléko dáváme podle potřeby. Těsto na jablkovou buchtu nalijeme na plech vyložený pečícím papírem nebo vymazaný a vysypaný. Buchtu vložíme do trouby a pečeme dozlatova. Upečenou jablkovou buchtu necháme trochu vychladnout a můžeme podávat. Podle chuti ji můžeme přelít i čokoládou.

Ingredience:
35 dkg jablek
1 vanilkový cukr
2 vejce
1 prášek do pečiva
30 dkg polohrubé mouky
0,5l mléka
30 dkg cukru moučky
8 dkg rozpuštěného másla
Moje jídlo - oblíbené recepty
Všechna práva vyhrazena 2020
Vytvořeno službou Webnode
Vytvořte si webové stránky zdarma! Tento web je vytvořený pomocí Webnode. Vytvořte si vlastní stránky zdarma ještě dnes! Vytvořit stránky