Ostatní

Z mletého masa připravíme karbanátky o hmotnosti zhruba 100 g, maso zatím nijak neochucujeme. Cibuli nakrájíme na půlkolečka a na másle osmažíme dozlatova. Slaninu nakrájenou na plátky osmažíme dokřupava. Připravíme si domácí tatarku a nakrájíme okurky na kolečka. Rozebereme si salát na jednotlivé listy. Karbanátky opečeme na grilu z obou stran,...

Nočky

06.07.2020

V míse smícháme všechny ingredience. Těsto přes cedník na halušky protlačíme do vroucí vody. Noky jsou hotové poté, co samy vyplavou na hladinu.

Cibuli nakrájíme na velejemno. Okurku nastrouháme na jemno a vymačkáme ní na talířek přebytečnou tekutinu. Tekutinu poté přidáme do tatarky dle potřeby. Do misky s majonézou přidáme cibuli, okurek, půl lžíce hořčice a podle chuti osolíme (opatrně) a opepříme. Na závěr můžeme přidat petrželku nebo pažitku.

Moje jídlo - oblíbené recepty
Všechna práva vyhrazena 2020
Vytvořeno službou Webnode
Vytvořte si webové stránky zdarma! Tento web je vytvořený pomocí Webnode. Vytvořte si vlastní stránky zdarma ještě dnes! Vytvořit stránky